Tuesday, February 26, 2013

money

okay first and foremost , Alhamdulillah we go through the pre departure smooth and clear ! :D
had some issues with my dad cuz he was like " send you at the condo ? Not the same road again ?! 2 freaking years " LOL yea i balik every week and every monday come back to condo by going through all the traffic jam for almost an hour or so . LOL kecian . i punya la scared to go to putrajaya terus sebab in the stated form kena gerak with institusi, padahal , nah kau ! ade je pergi terus sana. ikut sangat rule la nai . LOL

and bla bla bla boring tapi informative la kan . but cerita yg nak habaq ialah dpat rm 20k terus camtuh . tak rasa pape pon sbb its in  but travellers check , yen , and ringgit. bermacam macam jenis, so takdak rasa nilai sangat HAHA sekarang dah kena mula start pikir nak beli apa dah . tapi ramai gak ah td berkumpul dlm dewan untuk pre departure.

paling tak tahan yg waktu MAS punya time. awal2 punya la promote dia hali one world bagai, airbus a380 pastu next slide, " this is the plane yang you all akan naik " ades abeba sungguh ~ kasi suspen je awal awal #sigh

No comments: