Friday, November 23, 2007

Hari br-SUKAN !

22 Nov 07


hahahah setiap hari mesti strt dgn gelak ketawa...
well....sgt lah hari ber-Sukan ? sbab ari nih mmg byk aktiviti...best
strt from pagi lagi dah g maen bowling kat summit ! :3 lamer x maen ...rindu lak rase kat bebola comel tuh....

pkul 10 pg lagi dah makan lunch sbb nak keluar awal..(tapi tak phm naper nk keluar awal padhl Summit dekat ceh je) x nak byk org ler katakan. bang jiq ckp kul 11 dah sampai saner...tapi kul 11 aku ngn kak ah still kt umah paki tudung semua... apa lagi... kena marah nagn mak ah ! bang jiq pun gak. biler dah brtlak lak ...bang jiq yg ready awal trtinggal student kad...kena lar patah balik...Duh ! satu hal lagi.

of course aku maen cam nak hampeh >.< >75 jugak ! tak ke teruk tuh...>.< STRIKE ! rahsia la....padahal samer jer... well x lar samer cam dulu dia baling tapi still kekok gak ...hahahahhaha.
20 November 07


BIG news !! my friend raihan her bapak buat blog contest untuk student....well sempena holiday lar. best gak ! sbb buat bebudak ader kerja nak buat. :) tapi yg dah selalu everyday blog tuh kinda unfair kan ? tak kisah lar salkan join !
my blog kat wordpess blog check it !
20 November 07


BIG news !! my friend raihan her bapak buat blog contest untuk student....well sempena holiday lar. best gak ! sbb buat bebudak ader kerja nak buat. :) tapi yg dah selalu everyday blog tuh kinda unfair kan ? tak kisah lar salkan join !
my blog kat wordpess blog check it !

Thursday, November 22, 2007

Wednesday, November 21, 2007

pic 4 profile

heres my pic...
utk letakkan kt profile....just followin the instructions...
last year punyer gambo >.>

Akhirnya !

21 Nov 07


Seorang remaja bernama Nur Aqilah Imran tlh membuat blognya tersendiri.
dia telah mendapat nama yang sesuai stlh beberapa kali mencuba.

hahahahaha the speech above is so formal !
so not me !!! heheh. btw

SELAMAT DATANG KE BLOG CORETANLAH !!