Friday, November 23, 2007

Hari br-SUKAN !

22 Nov 07


hahahah setiap hari mesti strt dgn gelak ketawa...
well....sgt lah hari ber-Sukan ? sbab ari nih mmg byk aktiviti...best
strt from pagi lagi dah g maen bowling kat summit ! :3 lamer x maen ...rindu lak rase kat bebola comel tuh....

pkul 10 pg lagi dah makan lunch sbb nak keluar awal..(tapi tak phm naper nk keluar awal padhl Summit dekat ceh je) x nak byk org ler katakan. bang jiq ckp kul 11 dah sampai saner...tapi kul 11 aku ngn kak ah still kt umah paki tudung semua... apa lagi... kena marah nagn mak ah ! bang jiq pun gak. biler dah brtlak lak ...bang jiq yg ready awal trtinggal student kad...kena lar patah balik...Duh ! satu hal lagi.

of course aku maen cam nak hampeh >.< >75 jugak ! tak ke teruk tuh...>.< STRIKE ! rahsia la....padahal samer jer... well x lar samer cam dulu dia baling tapi still kekok gak ...hahahahhaha.

No comments: